Pages

Monday, April 16, 2012

Need flowers...

Today we officially openned the summer season: check Turquoise Diaries on facebook..
However I am very short on flowers..I need lots of colors but not succesful for the time being, and I dont know if I ever will be..

My father was a great gardener. He had created magical gardens on a very difficult climate. However not a tiny bit of his gardening DNAs passed to me as I am notorious in killing even various kinds of cactuses..
Most of my bulbs from last year are RIPs so I have only a few to show this year..

Bugün resmi olarak yaz sezonunu açtık: Facebook'da  Turquoise Diaries'den izleyebilirsiniz....
Ancak orada da görebileceğiniz gibi, çiçek açısından oldukça zavallı durumdayız. Her tarafta renk renk çiçekler olsun istiyorum ama şu an için durum umutsuz..Her hangi bir zamanda hayalimdeki çiçeklere kavuşabilecekmiyim onu da bilmiyorum..


Rahmetli babam çok zor bir iklimde harika bahçeler yaratırdı, ancak ne yazıkki onun bu konudaki DNA larından bana hiç geçen olmamış sanırım. Bırakın başka çiçekleri kaktüsleri bile öldürme konusunda kötü bir üne sahibimdir. Bir ay kadar önce baktım ki geçen yıldan sakladığım çoğu soğanım kış süresince huzur içinde ölmüşler bile..Yukarıdaki kurtulanlardan biri olmuş...

4 comments:

  1. Very nice photo! I'm the same way with gardening. It's my mother who got all the gardening genes and didn't pass any to me! I can't even keep a houseplant alive. Have a great week!
    Jennifer:)

    ReplyDelete
  2. Cool picture. Love the springtime
    Benny & Lily

    ReplyDelete
  3. Have found you on Facebook - have fun in the spring. F xx

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin