Pages

Wednesday, January 14, 2015

Last Post../ Son yazı..



As some of you are aware, this blog of mine is no more active. I shared many things here, but for the last two years my new blog Sahildeki Ev ( Beach House) is taking all my blogging energy and creativity.. For a while I thought I could handle all three of my blogs but it wasnt happened..

So as for this last post, I want to thank all of you for being with me here anf I would love to see old friends at Sahildeki Ev where I am mostly sharing about our house and our daily life from the small Mediterranean town - Datça where we are calling home for the last 3 years..

Sahildeki Ev is also a bilingual blog : Turkish and English..

You can reach Sahildeki Ev from HERE


Pek çoğunuzun fark ettiği gibi, uzunca bir süredir buraya her hangi bir şey yazamıyorum. Burada sizlerle pek çok şey paylaştım ama son iki yıldır yeni bloğum Sahildeki Ev tüm blog yazma enerjimi ve yaratıcılığımı tüketiyor..Bir süre her üç bloğumu da götürebilirim diye düşündüm ama ne yazık ki olmadı..

Dolayısıyla bu benim buradaki son yazım ve öncelikle burada beni yalnız bırakmayan sizlere binlerce teşekkür eder ve hepinizi Sahildeki Ev'de görmekten çok mutlu olacağımı belirtmek isterim.. Sahildeki Ev'de artık son üç yıldır evimiz dediğimiz Datça'dan küçük yazılar ve bol bol fotoğraflar paylaşıyorum..
,
Umarım oraya da yolunuz düşer...

Sahhildeki Ev'e BURADAN ulaşabilirsiniz...








10 comments:

  1. Markası ve modeli ne olursa olsun klimanın ilk günkü verimlilik ve performansla çalışması için periyodik klima bakım hayati önem taşır. Herhangi bir arıza durumuyla karşılaşmayı en aza indirgemek ve cihazı yormamak için klima bakımı yaptırılmalıdır.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    ReplyDelete
  2. Sapanca otel fırsatlarından yararlanarak bu hafta sonunu huzur ve konfor içinde geçirmek istemez misiniz? Göz alıcı güzellikteki bu coğrafyada, yeni açılan kaliteli otellerde kalacak, manzaranızın tadını çıkaracaksınız. Panoramik Sapanca manzarasına karşı Sapanca otel hizmetlerinden yararlanabilirken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.
    http://www.sapancaotel.com.tr/
    #sapancaotel #sapancaotelleri #sapanca

    ReplyDelete
  3. Abant otel rezervasyon 70 TL’den başlayan göl çevresi Abant otelleri konaklama fiyatları, en çok tercih edilen oteller, tatil fırsatları ve ulaşım alternatifleri.
    http://www.abantotel.com.tr/
    ‪#‎abantotel‬ ‪#‎abantotelleri‬ ‪#‎abantotelfiyatları‬

    ReplyDelete
  4. Köroğlu Dağlarının zirvesinde, kayak yapmanın heyecanı bir başka! Kartalkaya Kayak Merkezi, birbirinden zorlu pistleri, dağ tesisleri, doğa aktiviteleri, muhteşem manzaraları, after ski partileri ile dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaotelleri

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Izgara Balıklar Taptaze Mezeler Buz Gibi Rakılar!

    Büyükada’ya gelmişken deniz manzarasına karşı balık yemeden olur mu? Olmaz! Büyükada balık restoranları birbirinden lezzetli ada balıklarını sizler için hazırlıyor. Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına karşı rakı – balık keyfi yapmak için ada restoranlarının yolunu tutun!

    Büyükada’da ne yenir dendi mi akla ilk olarak taze balıklar ve mezeler geliyor. Ada kültürünün ve zengin coğrafyasının bir getirisi olarak sahildeki restoranlarda balık yemek, rakı içmek ve mezeleri tatmak gelenekselleşti artık. Büyükada’ya gelen misafirler mutlaka balık restoranları ve meyhanelerde enfes ızgara balıkların tadına bakmadan adadan ayrılmıyorlar.

    Günbatımı ve yakamoz eşliğinde, Türk Sanat Müziğinin fonda muhteşem bir hava kattığı Büyükada balık restoranları ada sahilinden çıkan taze balıkları, mezeleri ve zeytinyağlıları sizler için de hazırlıyor. Canlı müzikler, kahkaha dolu sohbetler, duygusal anlar balık restoranlarında adaya karışıyor. Size ise anın tadını çıkarmak kalıyor.

    En Çok Tavsiye Edilen Büyükada Balık Restoranları

    Büyükada’nın tadı nerede çıkar derseniz cevabımız balık restoranları olacak. Yan yana dizilmiş olan restoranlarda adanın taze balıklarını tatma imkanı bulacaksınız. Günübirlik ya da hafta sonu yapacağınız ada kaçamağında rotanızı balık restoranlarına çevirmenizi öneririz.

    Izgaradan güvece farklı yöntemlerle hazırlanan ada balıklarını sahil restoranlarında yemelisiniz. Hafta sonu adım atacak yer bulunmayan Büyükada’da balık restoranları için rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Eğer özel günlerde ya da kalabalık gruplarla adaya gidecekseniz mutlaka masanızı ayırtmalısınız. Büyükada balık restoranları kısa sürede dolup taşıyor.

    ReplyDelete


  7. Ömer Polat Diş Kliniği – Ortodonti Tedavisi Estetik Diş Hekimliği
    Ömer Polat Diş Kliniği, çocuk ve yetişkin ortodonti tedavisi, gülüş tasarımı ve diş beyazlatma, estetik diş hekimliği ile implant ve kanal, dişeti hastalıkları tedavileri.
    http://www.omerpolatdisklinigi.com/

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Görseller çok güzel.
    Sizi diyet, sağlıklı beslenme, kişisel bakım gibi birçok konuda aydınlatacak faydalı bilgiler içeren Web sayfamıza da bekleriz.
    >> https://www.diyetuzmani.com.tr

    #diyetisyen ,#diyetisyenler, #diyetuzmanıbeslenmedanışmanı, #türkiyenineniyidiyetisyenleri

    ReplyDelete
  10. FINALLY FREE FROM HERPES VIRUSI thought my life had nothing to offer anymore because lifebecame meaningless to me because I had Herpes virus, thesymptoms became very severe and bold and made my familyrun from and abandoned me so they won't get infected. I gaveup everything, my hope, dreams,vision and job because thedoctor told me there's no cure. I consumed so many drugs butthey never cured me but hid the symptoms inside me makingit worse. I was doing some research online someday when Icame across testimonies of some people of how DR Ebhotacured them from Herpes, I never believed at first and thoughtit was a joke but later decided to contact him on the detailsprovided and when I messaged him we talked and he sent mehis herbal medicine and told me to go for a test after twoweeks. Within 7 days of medication the symptomsdisappeared and when I went for a test Lo and behold I wasNEGATIVE by the Doctor Who tested me earlier. Thank you DREbhota because I forever owe you my life and I'll keep ontelling the world about you. If you are going through samesituation worry no more and contact DR Ebhota viadrebhotasolution@gmail. com or WhatsApp him via +2348089535482.he also special on cureing 1. HIV/AIDS2. HERPES 3. CANCER 4.ALS 5. HEPATITIS B 6.DIABETES 7. HUMAN PAPILOMA VIRUS DISEASE(HPV)8. ALZHEIMER 9. LUPUS (Lupus Vulgaris or LupusErythematosu

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin