Pages

Wednesday, January 9, 2013

Cold days..

Its really cold here, probably the coldest days we have experienced since we moved to Datca..Right now its actually +4 degrees  outside with a brialliant sunshine but when the wind blows its freezing  your bones. We are mostly spending the times inside enjoying the fireplace and lots of hot beverages...

Buralar gerçekten çok soğuk. Sanırım Datça'ya taşındığımızdan beri gördüğümüz en soğuk günler. Aslında şu anda dışarda pırıl pırıl bir güneş var ve sıcaklıkta 4 derece ama rüzgar estiği zaman, kemiklerinize kadar donuyorsunuz. Şu sıralar zamanımız genellikle evde, şömine keyfi yaparak ve bol bol sıcak içecek tüketerek geçiyor..


 And Hera's winter style with her favorite blue blanket...

Ve Hera'nın en sevdiği mavi battaniyesi ile kış stili...


8 comments:

  1. I'm just coming from a Symi blog, which says that the temperature "felt" was way below zero, due to the winds and humidity. Brrrr... It got cold here in the Alps too, after a few unusually warm, springlike days. Real Winter for everybody... Hera is adorable in her turquoise blanket! Keep warm! :)

    ReplyDelete
  2. Sevgili Ayşegül hanım,kışın da zevki başka,onunda zevkini yaşamak lazım,gönlünüzce eğlenceler dileklerimle

    ReplyDelete
  3. Hera is very famous. It's always nice to see her. Our Boz has a selection of towels from which to choose, and he uses all of them even if it's not cold.

    ReplyDelete
  4. Bbbbrrrr ...get that fireplace going
    Benny & Lily

    ReplyDelete
  5. Bu blog ve içeriği insanda meditasyon etkisi yapıyor,nedendir bilmiyorum böyle çayımı alıp saatlerce sizi okuyasım var simdi.ama sınavlar sınavlar..

    ReplyDelete
  6. Gerçekten de çok keyifli bir günlük. Ziyaret etmekten çok keyif aldım.
    Didik didik edeceğim ama şömine keyfi yapan Hera hanım'ı görünce laf atmadan geçemedim. Benim Keşkül de şömine önünü kedilere bırakmıyor ben de ona" Sarmanım'ım benim !" diyorum:)
    Geçtiğimiz hafta biz de çok üşüdük hatta kızların şömine keyfini anlatan fotoğraflar koydum bloğa ama yanlışlıkla sildim :(

    Tekrar görüşmek üzere bizden size sevgiler!

    ReplyDelete
  7. Blogunuzu başına kadar okumak istiyorum ama şimdi vaktim yok :) Bakıp çıkıcam hemen. Çok sevdim mavi battaniyenin altındakini :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin